Aloë Vera

Aloë vera is een vlezige, stekelig ogende, zeer geneeskrachtige plant die in de warme delen op onze aarde groeit en al duizenden jaren bekend is om de geneeskrachtige en verzachtende werking. En zijn tal van wetenschappelijke artikelen geschreven rondom deze wonderplant.

Ongemerkt zijn we praktisch allemaal ‘verzuurd’. Dit doet o.a. de zwellichaampjes in onze vaten opzetten, waardoor de binnendiameter kleiner wordt. Als onze haarvaten zich vernauwen passen daar de rode bloedlichaampjes niet goed doorheen, met als gevolg dat de voedingsstoffen en zuurstof niet bij onze lichaamscellen aankomen. Ook kunnen de afvalstoffen van onze cellen niet meer goed afgevoerd worden. Deze stapelen zich op in ons bindweefsel, met als gevolg: verzuring en verslakking.

aloë veraEen belangrijke werking van deze wonderplant is het vergroten van de ingezakte binnendiameter van de haarvaten tot een normale, gezonde afmeting. Hierdoor zal een effectieve bloeddoorstroming in de haarvaten ontstaan. Én een betere afvoer van afvalstoffen. De plant kent zowel uitwendige als inwendige toepassingen en de resultaten zijn vaak spectaculair.

Er zijn inmiddels zo’n 200 werkzame stoffen gevonden in de ‘woestijnlelie’.

aloë veraDe vier O’s

Aloë vera vera ontgift, onvet, ontslakt en ontzuurt.
Ofwel: hét schoonmaakmiddel voor ons lichaam – en dat gaat verder dan alleen de spijsvertering. De woestijnlelie werkt op onze totale stofwisseling. Wie geen ballaststoffen in het lichaam meetorst zal meer energie ervaren.

aloë veraAloë vera drinking gels

De populariteit van de geconcentreerde aloë vera drank zit ‘m in de enorme effectiviteit. Bij regelmatige (dagelijkse) inname wordt de positieve werking binnen een paar weken voelbaar. De meeste klachten verdwijnen na ca. 3 maanden gebruik van de drinking gels. Tot en met diabetes type II, huidklachten als psoriasis en eczeem, darmklachten, hart- en vaatklachten en meer.

Let op bij het kiezen van een goed product. Kijk op de ingrediëntenlijst: als daar niet als eerste staat: aloë vera gel, niet kopen! Je hebt te maken met een inferieur product met meer ballaststoffen dan aloë vera. Een hoogwaardige aloë vera drinking gel bevat Maridadi aloë vera gelminstens 80% zuivere gel van.

Interesse in deze en meer voedingssupplementen?

aloë vera