Aloë Vera

Aloë vera is een vlezige, stekelig ogende, zeer geneeskrachtige plant die in de warme delen op onze aarde groeit en al duizenden jaren bekend is om de heilzame en verzachtende werking. En zijn tal van wetenschappelijke artikelen geschreven rondom deze wonderplant.

Ongemerkt zijn we praktisch allemaal ‘verzuurd’. Dit doet o.a. de zwellichaampjes in onze vaten opzetten, waardoor de binnendiameter kleiner wordt. Als onze haarvaten zich vernauwen passen daar de rode bloedlichaampjes niet goed doorheen, met als gevolg dat de voedingsstoffen en zuurstof niet bij onze lichaamscellen aankomen.

Ook kunnen dan de afvalstoffen van onze cellen niet meer goed afgevoerd worden. Deze stapelen zich op in ons bindweefsel, met als gevolg: verzuring en verslakking.

aloë veraEen belangrijke werking van deze wonderplant is het vergroten van de ingezakte binnendiameter van de haarvaten tot een normale, gezonde afmeting. Hierdoor zal een effectieve bloeddoorstroming in de haarvaten ontstaan. Én een betere afvoer van afvalstoffen.
De plant kent zowel uitwendige als inwendige toepassingen en de resultaten zijn vaak spectaculair.

Er zijn inmiddels zo’n 200 werkzame stoffen gevonden in de ‘woestijnlelie’.

De vier O’s

Aloë Vera Ontgift, Onvet, Ontslakt en Ontzuurt.

Ik noem het ook een natuurlijk reinigingsmiddel voor ons lichaam – wat verder gaat dan alleen de spijsvertering. De ‘woestijnlelie’ werkt op onze totale stofwisseling. Wie geen ballaststoffen in het lichaam mee torst, zal meer energie ervaren.

Aloë vera drinking gels

De populariteit van de geconcentreerde Aloë Vera drank zit ‘m in de enorme effectiviteit. Bij regelmatige (dagelijkse) inname wordt de positieve werking binnen een paar weken voelbaar. De meeste klachten verdwijnen na ca. 3 maanden gebruik van de Aloë Vera drinking gels die Maridadi voert. Het heeft een zeer positieve uitwerking op o.a. diabetes type II, huidklachten als psoriasis en eczeem, darmklachten, hart- en vaatklachten en meer.

Let op bij het kiezen van een goed product. Kijk op de ingrediëntenlijst: als daar niet als eerste staat dat het om een gel gaat, niet kopen! Je hebt dan te maken met een inferieur product met meer ballaststoffen dan de werkzame Aloë Vera.
Een hoogwaardige aloë vera drinking gel bevat Maridadi aloë vera gelminstens 80% zuivere gel.

Wil je meer info over de Maridadi voedingssupplementen?

aloë vera