Het motto van MariDadi is
‘Energie is de basis’

Pauline Böckling

Misschien heb jij net als veel anderen al een therapeutisch traject afgelegd maar ben je nog steeds moe. Het credo van Maridadi is ‘Energie is de basis’. En dat is waar we mee beginnen: jouw energieniveau een boost geven, zodat je meer zin, energie en levenslust krijgt om te doen wat je écht wilt doen in het leven.

Waarom ik dit doe?

Omdat ik zóveel om me heen hoor hoe inspirerende mensen zoals jij zich beperkt voelen omdat ze zich elke dag vooruit moeten slepen. Omdat je allerlei vage klachten ontwikkelt die niet serieus worden genomen. En omdat je ‘deep down’ weet dat dit niet is wie je bent. Of wilt zijn.
Je wilt eindelijk weer de energie om te bubbelen en bruisen, om te creëeren en genieten.

Pauline Böckling van Maridadi

Met mijn roots in Tanzania en Uganda heb ik mijn praktijk de Swahili naam MaridadiPauline Böckling gegeven, wat ‘schoonheid’ betekent, in al zijn aspecten. Ik leefde als kind veel buiten in de schoonheid van de Afrikaanse natuur. Pas veel later besefte ik hoe gezegend ik daarmee was.

Hoe belangrijk de schoonheid en de rust van de natuur voor jou is, is je misschien al duidelijk geworden. Onderschat dit niet.
Ga zo veel mogelijk naar buiten – de natuur vraagt niets van je maar geeft onvoorwaardelijk energie. En dat is waar we allemaal behoefte aan hebben: een balans in energie.

Meer energie en minder pijn

Ik pak je vermoeidheid bij de basis aan: je energiehuishouding. Bij Maridadi krijg je een fysieke energieboost, zodat je meer energie en levenslust krijgt om te doen wat je het állerliefste doet.

In mijn rustige praktijkruimte in hartje Betuwe geef ik je met liefde, een vrolijke noot en met enthousiasme een energieboost, zodat je weer kunt doen wat je het allerliefste doet!

Maridadi vind je centraal in de Betuwe, dichtbij de A15. Er is ruim voldoende (gratis) Pauline parkeerruimte.

Om te onderzoeken of we samen een klik hebben en om onze verwachtingen naar elkaar uit te spreken nodig ik je uit om me te mailen of bellen op 06 10 229 859.

Met energieke groet,
Pauline Böckling