Energie is de basis

Energie is de Basis – dat is het credo van Maridadi, want dat is waar elke behandeling om draait: je energiehuishouding. Je krijgt een zachte, natuurlijke energieboost zodat je weer bubbelt en bruist van energie, levenslust en vitaliteit.

energie is de basisMeer rust in het hoofd en meer energie in het lijf
Een einde aan altijd maar moe zijn
Eindelijk kunnen doen wat je écht wilt doen!

energie is de basis

Meer energie en levenslust

Je minder fit voelen, vermoeidheid, neerslachtigheid, pijn en vage klachten zijn allemaal tekenen van een gebrek aan energie. En meer energie willen we allemaal.

Alles staat met elkaar in verbinding, zo ook lichaam, ziel en geest. Loopt het geestelijk niet lekker dan heeft dat zijn weerslag op je lijf en v.v.
Vaak zit je al zólang in een bepaald stramien dat je geen idee hebt hoe je eruit moet komen. Je hebt wellicht niet eens door dat je beperkende gedachten hebt, dat je omgeving niet gezond voor je is, dat je teveel negatieve mensen om je heen hebt. Anderen hebben er toch ook geen last van?

Het punt is, jij bént geen anderen!

Het kan goed zijn dat jij sensitiever bent dan gemiddeld. Waar anderen gewoon doortetteren ben jij als HSP (Hoog Sensitief Persoon) al lang de kluts kwijt omdat je energie is weggelekt. Met je gevoelige zenuwstelsel zie, hoor, voel, ruik en proef je meer dan de ander.

Vaak weet je dat niet eens. Waarschijnlijk ben je al zó lang alle overprikkeling aan het ‘wegduwen’ – vaak door veel in je hoofd te gaan zitten – dat je je er niet eens van bewust bent. Je hebt er zelfs geen idee van dat dat (schijnbaar) onderdrukken van de vele prikkels je energie kost. Daarbij heb je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en laat je liever jezelf in de steek dan een ander (!!).

Energie is de basis

Energie is de basis van ons bestaan.
Zonder energie geen leven.

Het ‘ouderwetse’ Newtoniaanse idee, dat het universum bestaat uit materie die in een lege ruimte zweeft, is achterhaald. Er zijn al lang bewijzen dat atomen, de ‘kleinste deeltjes’, uit nóg kleinere deeltjes bestaan, die uiteindelijk pakketjes energie/informatie blijken te zijn.

Het was Einstein die ontdekte dat energie de basis van materie is. Materie is niets anders dan meer compacte, gestolde energie, in specifieke trillingsvormen.

In de kwantumfysica raken wetenschap en spiritualiteit elkaar – ze gebruiken hooguit andere termen voor wat uiteindelijk op hetzelfde neerkomt.

Alles bestaat uit energie en informatie, in verschillende frequenties. Alles trilt non-stop in een eigen, unieke frequentie. Ook het onzichtbare. Zelfs de kleinste deeltjes blijken geen deeltjes meer, maar een soort trillende lussen. Deze trillingen hebben invloed op andere trillingen en zo is al het leven met elkaar verbonden.

Frequentietherapie

Steeds meer leren we over ziekte en gezondheid en hoe deze te beïnvloeden met frequenties.

Je minder fit voelen of (chronische) pijn beleven betekent dat het energieniveau in je lichaam te laag is. Door beïnvloeding met gerichte frequenties kunnen disbalansen in het lichaam opgeheven worden. Steeds meer moderne technieken zijn hierop gebaseerd,  waarbij hernieuwd respect lijkt op te leven voor de kennis van onze verre voorouders.

Bij Maridadi maak ik gebruik van deze kennis en technieken om je energiepeil weer in balans te brengen. Daarbij begeleid ik je in het herkennen en erkennen van je energielekken, zodat je niet steeds opnieuw tegen dezelfde lamp aanloopt.

Mocht er psychosociale begeleiding gewenst zijn verwijs ik graag naar Hendrik Jan Dekker van Bureau Fanos, met wie ik nauw samenwerk. Hij is gespecialiseerd in relatietherapie en in angsten, fobieën en trauma’s.

 ‘The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence. To understand the true nature of the universe, one must think in terms of energy, frequency and vibration.’ – Nicola Tesla.Energie is de basis

Wil je weten of een Maridadi behandeling bij jou past?
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

energie is de basis