Tarieven en vergoedingen

Tarieven

  • De eerste APS afspraak (*inclusief intake en eigen set met 4 speciale plakelektroden ) duurt ca. een uur en kost € 75.
  • Vervolgafspraken duren ca. 45 minuten en bedragen € 50. 
  • Op locatie: We komen ook evt. bij je thuis om te behandelen: binnen een straal van 5 km kost dit € 5 extra, woon je verder weg dan vraag ik
    € 10
    voor  reiskosten en -tijd.  Max. afstand binnen 15 km regio Tiel.
  • Het is mogelijk om aan de APS behandeling een ontspannende voetreflexmassage te koppelen die de behandeling versterkt en de afvalstoffen nóg sneller helpen afvoeren. De voetreflex massage kost in combinatie als actie slechts € 30.

Betalingen graag contant na afloop.

Informeer ook naar de mogelijkheden en tarieven om een APS apparaat te huren of aan te schaffen.

AGB code behandelaar:   90-044553
AGB code praktijk:              90-53259
BVAT inschrijving:                 374
KvK inschrijving:                    11019975

Vergoedingen

Na het volgen van de HBO opleiding tot APS therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigitarievenng BVAT en heb ik de status van geaccrediteerd APS therapeut. Hierdoor worden de APS behandelingen door een groot aantal zorgverzekeraars uit het aanvullende pakket vergoed. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico en doorverwijzing door een huisarts is niet nodig.

Let op: controleer je aanvullende verzekering of je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve behandelingen!

Alle benodigde gegevens voor vergoeding staan op de factuur die je meekrijgt. Deze lever je zelf bij de zorgverzekeraar in.

HIER zie je welke zorgverzekeraars APS therapie vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering en wat de limieten zijn per dag of per behandeling.

Zorgverzekeraar Turien & Co vergoedt APS therapie ook, deze zijn echter niet in het  overzicht opgenomen.

Coulanceverklaring

Als je zorgverzekeraar niet in deze lijst voorkomt worden APS behandelingen – volgens de polisvoorwaarden – niet vergoed. Maar je kunt proberen of je zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. Stuur dan een zogenaamde coulanceverklaring, samen met de factuur, naar je zorgverzekeraar. Soms krijg je consulten dan toch vergoed.

Door de coulanceverklaring wordt de zorgverzekeraar in elk geval op APS geattendeerd. Hoe vaker dit gebeurt, des te groter de kans dat je in de toekomst de APS consulten wel vergoed krijgt!