Voetreflex massage

Voetreflex massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een voetreflex massage kun je zien als een complete lichaamsmassage, maar dan via de voeten.

In de eerste plaats is een voetreflex massage bijzonder ontspannend. De massages zijn zacht en de werking is zeer subtiel. Ideaal voor wie (over)gevoelig is voor prikkels.
Daarnaast wordt het lichaam gestimuleerd om zélf een eventuele disbalans te herstellen – het krijgt als het ware een prikkel tot genezing. De bloed en energie doorstroming worden verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen.

voetreflex massage

Voetreflex massage bij Maridadi: East meets West

Bij Maridadi worden veel oorspronkelijke Chinese grepen gebruikt. Dit is een prachtige aanvulling omdat de ‘Chinflex’ massage gebaseerd is op de meridianen- en drukpuntenleer. Daarbij worden specifieke eigenschappen aan bepaalde organen gekoppeld, iets wat wij hier in het westen nauwelijks kennen.

In de voeten bevinden zich zenuwuiteinden die verbonden zijn met alle weefsels en organen. Als er in het lichaam een probleem ontstaat, is dat in de corresponderende zones op de voeten vaak terug te vinden. Deze zullen dan wat pijnlijk aanvoelen of er ‘anders’ uitzien.

Door de zones op de juiste wijze te masseren gaat het lichaam beter functioneren en de klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Klik hier Maridadi

 

voor vragen en/of meer informatie.