Uitgeput? Te vol hoofd? Gespannen lijf?

Denk eens aan voetreflex massage

Informatie aanvragen

Maridadi voetreflex massage voor meer energie

In de eerste plaats is een voetreflex massage bijzonder ontspannend, ook bij een hoofd vol gedachten. Tegelijkertijd werkt een voetreflexmassage voor meer energie in het lijf. De massages zijn zacht en de werking is zeer subtiel. Ideaal voor wie (over)gevoelig is voor prikkels.
Door een zachte stimulering van de vele reflexpunten in de voeten wordt het lichaam geactiveerd om weer in balans te komen.

Daarnaast wordt het lichaam gestimuleerd om zélf een eventuele disbalans te herstellen – het krijgt als het ware een prikkel tot genezing. De bloed- en energiedoorstroming worden verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen.

voetreflex massage

Chinflex voetreflex massage

In de voeten bevinden zich drukpunten en zenuwuiteinden die verbonden zijn met alle weefsels en organen. Als er in het lichaam een probleem ontstaat, is dat in de corresponderende zones op de voeten vaak terug te vinden. Deze zullen dan wat pijnlijk aanvoelen of er ‘anders’ uitzien of aanvoelen.
Door het stimuleren van deze zones en punten gaat het lichaam beter functioneren en zullen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Ik gebruik veel oorspronkelijke Chinese grepen (Chinflex massages). De Chinese zienswijze en grepen zijn een welkome toevoeging aan onze westerse massages en geneeskunde, omdat ze elkaar prachtig aanvullen.

Door beide zienswijzen te combineren kan sneller een samenhang tussen de klachten worden gezien en een gerichtere en dus effectievere behandeling gegeven worden.

Voetreflex massage voor meer energie

Omdat dit een lichaamseigen therapievorm betreft, is een voetreflex massage geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of klachten.

Met name mensen met een hogere gevoeligheid (o.a. HSP) gaan vaker over hun grenzen en raken hierdoor uiteindelijk uitgeput. De HSP reageert over het algemeen uitermate goed op deze zachte behandelingen.

Een voetreflex massage is in eerste instantie ontspannend, maar werkt ook ontgiftend, verbetert de algehele doorbloeding en versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Kies je voor een voetreflex massage voor meer energie? Goed idee, zeker in combinatie met een APS behandeling.
De werking is niet alleen lichamelijk; een voetreflex massage geeft behalve meer vitaliteit ook rust en ontspanning, evenals een positief gevoel van eigenwaarde.

Let op: voetreflexologie is géén vervanging van de reguliere gezondheidszorg en het blijft zéker belangrijk dat bij twijfel een arts geraadpleegd wordt.

De behandeling

We zijn in totaal ca. drie kwartier bezig. Na de voetreflex massage kom je bij met een reinigend glaasje water.voetreflex massage voor meer energie
Het effect van de voetreflex massage kan nog dagenlang doorwerken!

Reacties kunnen verschillen van een duidelijke toename van energie tot (tijdelijke) vermoeidheid. Dat laatste kan een reactie zijn op de ‘plotselinge’ ontspanning en ontgifting. Rust nemen (en water drinken!) na de behandeling is aan te raden.

Voetreflex massage voor meer energie

voor vragen en/of meer informatie.