APS Therapie

bij vermoeidheid en pijn

Boek een afspraak in

Wanneer APS Therapie?

  • Voel je je veel te vaak moe?
  • Heb je allerhande ‘vage klachten’?
  • Last van chronische of acute pijnklachten?
  • Worden deze klachten niet herkend of niet serieus genomen?
  • Zou je graag de energie willen om het leven te leiden waar je naar verlangt?

APS therapie is een microstroom therapie die een oplossing kan bieden voor zowel je vermoeidheidsklachten als pijnklachten. Met APS therapie wordt je herstelproces ondersteund doordat een kopie van een lichaamseigen signaal, verhoogd met een factor 7, aan je lichaam aangeboden wordt.
Het lichaam zal deze natuurlijke energieboost makkelijk accepteren.

APS therapie is een natuurlijke methode die in Geneve bekroond werd als de beste medische vinding van 1998.

Meer energie en minder pijn

Je gezond en vitaal voelen, actief in het leven staan, de energie hebben om te doen wat je het liefste doet… wie wil dat niet? Maar voor wie pijn heeft, almaar moe is, en niet lekker in zijn vel steekt is dit geen vanzelfsprekendheid.

Bij verstoringen in het lichaam werkt de signaaloverdracht tussen de zenuwcellen niet goed meer. Hierdoor kunnen pijn, energieverlies, vermoeidheid, neerslachtigheid en ontstekingsreacties ontstaan.APS Therapie bij vermoeidheid

We gaan samen op zoek naar de oorzaak achter deze klachten. APS Therapie is zeer effectief bij acute en chronische pijnklachten.

Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de in APS Therapie toegepaste elektrische energie biochemische reacties veroorzaakt op niveau van onze lichaamscellen. Met behulp van APS Therapie worden de blokkades die in je lichaamscellen zijn ontstaan opgeheven. Hierdoor kunnen de cellen weer actief voedingsstoffen opnemen om deze weer om te kunnen zetten in lichaamsenergie.

Met APS Therapie krijg je je energie, vitaliteit en levenslust terug.

APS Therapie werkt letterlijk op je zenuwen

APS is een innovatieve microstroomtherapie die helpt bij zowel lichamelijke als psychische klachten, of deze nu acuut of chronisch zijn. De zenuwcellen worden letterlijk ‘opgeladen’ waardoor de natuurlijke prikkeloverdracht en de aanmaak van energie in de cellen verbeteren. APS Therapie is zeer effectief bij slapeloosheid, vermoeidheid, stress en burn-out klachten. Meestal treedt verbetering van slaap, humeur en energie na twee weken behandelen op.

De behandelingen zijn aangenaam, goed te combineren met overige eventuele therapieën en/of medicijnen en zijn zonder risico of negatieve bijwerkingen.

De ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan met zowel APS Therapie als voetreflexmassages heeft geleid tot een succesvolle, gecombineerde energiebehandeling. Leer HIER meer.