Wanneer een energiebehandeling?

Vaak moe? Gebroken nachten?
Beetje depri? Vage klachten?

Neem contact op

Een energiebehandeling bij Maridadi is vooral zeer geschikt als je:

  • vaak moe bent
  • slecht slaapt
  • prikkelgevoeliger bent dan gemiddeld
  • je vaak uitgeblust of overweldigd voelt
  • ‘vage’ lichamelijke klachten krijgt
  • steeds op zoek bent naar de balans tussen actie en rust
  • open staat voor een holistische visie (alles staat met elkaar in verbinding)
  • het beste uit jezelf en het leven wilt halen.

energiebehandeling

De energiebehandeling duurt in totaal een klein uur en is een combinatie van een APS microstroom behandeling en een voetreflex massage. De ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan met zowel APS Therapie als voetreflexmassages heeft geleid tot deze succesvolle, gecombineerde energiebehandeling.

APS Therapie laadt letterlijk de mitochondriën (energiecentraaltjes) in je cellen op, waardoor de prikkeloverdracht en aanmaak van neurotransmitters verbetert. Tijdens dit proces maakt je lichaam ook natuurlijke pijnstillers aan.

De voetreflex massage verdiept dit proces en brengt ontspanning waar nodig. Behalve zeer effectief biedt deze combinatie van technieken een ware wellnessbeleving, versterkt door…

Soul of Nature

Het gevoel van welzijn tijdens de behandeling wordt gestiumuleerd en versterkt door pure zuivere essences uit de natuur. De 100 % natuurlijke essentiële oliën hebben elk een eigen geur en een speciaal effect – van ontspannend tot harmoniserend, van energiegevend tot
vitaliserend.

De keuze is persoonlijk, al naar gelang de behoefte en voorkeur. Daarom kiezen we samen voorafgaand aan de Maridadi Energiebehandeling jouw aromabeleving.

Energiebehandeling

De positieve werking van essentiële oliën

Door geurmoleculen te ruiken en in te ademen, worden bepaalde delen van je hersenen geactiveerd. Ze activeren een signaal dat via de reukzenuw onmiddellijk wordt  doorgegeven aan het limbisch systeem. Op het moment dat het signaal in het limbisch systeem aankomt, worden gevoelens en emoties getriggerd. Dit stimuleert vervolgens de productie van neurotransmitters en hormonen. Deze zijn verantwoordelijk voor emoties en instincten, maar ook voor een gezond hart, ademhaling, stofwisseling en hormoonafgifte.

De Soul of Nature essentiële oliën verhogen het wellnessgevoel van de zeer effectieve Maridadi Energiebehandelingen.

De kosten voor de energiebehandeling bedragen € 47. energiebehandeling
De plakelektroden kosten éénmalig € 20 (deze gaan ca. 15 x mee).

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak.

energiebehandeling